HOS OS ER DET ALTID DIG, DER ER I FOKUS

DPM Gruppen holder til i centrum af Odense - nede på havnen, hvor byen blomstrer og de nye bygninger skyder op omkring os.

 

Vi lever af at rådgive og servicere virksomheder og deres medarbejdere i hele Danmark. Vores team er specialister inden for pension, forsikring og sundhed og møder dig altid på dit niveau - uanset om du er helt ny på området eller har masser af viden om din pensionsordning.

 

Hos os er det professionel rådgivning og gennemsigtighed, der er i højsædet.

VI GØR MEGET UD AF AT SKABE VÆRDI

FOR VORES KUNDER.

SOM VI SER DET, ER DIN SUCCES

NEMLIG VORES SUCCES.

HVEM ER VI?

Hos DPM Gruppen administrerer og assisterer vi virksomheder - typisk inden for pensions- og forsikringsbranchen.

 

I dag fungerer vi som mellemled mellem vores kunder, deres kunder og pensions- og sundhedsselskaberne og hjælper med alt lige fra fakturering og opkrævning, oprettelser af (nye) ordninger og opsigelser af gamle, til- og framelding af medarbejdere og meget, meget mere.

 

Vi gør et stort nummer ud af altid at yde vores absolut bedste. Derfor er vi i tæt dialog med selskaberne og sørger for at holde os opdaterede på verden omkring os.

 

Vi sørger for, at vores samarbejdspartnere har tingene i orden. Det er dog vigtigt for os at sige, at vi som administrationsselskab hverken har mægler- eller agenturegenskaber eller -evner.

Derfor fralægger DPM Gruppen sig ethvert juridisk ansvar for indgåelsen af nye kontrakter og andre juridiske dokumenter på vegne af vores kunder (heriblandt tegning af kontrakter ift. den gældende lovgivning).

 

 

VI TAGER DIALOGEN FOR DIG

Vi har hovedsageligt at gøre med alt det administrative og kommunikative arbejde, der er at finde i samarbejdet med pensions- og forsikringsmæglere.

 

I praksis betyder det, at vi tager os af dialogen med dit pensions- og sundhedsselskab med alt lige fra til- og frameldinger i din medarbejderstab, gagereguleringer, bidragssatser, indbetalinger, ekstra forsikringer, nye aftaler eller tilæg til dem, I allerede har, skadesanmeldelser og -sager i det hele taget og meget mere.

 

Vi sender dig også jævnligt opdateringer i forhold til eventuelle ændringer i jeres aftaler.

 

 

DET PERSONLIGE MØDE

Vi er måske gammeldags, men vi foretrækker til stadighed det personlige møde. Det er nemlig vores erfaring, at når det kommer til komplekse emner som pension, sundhed og forsikring, er det bare bedst at kunne se hinanden i øjnene - både så du får den bedst muligt rådgivning, men også så vi får nævnt alt det med småt, så det giver mening for dig og dine kolleger.

 

Og når det kommer til det mere administrativt tekniske i jeres medarbejderstab, sidder vi klar.

 

Hos DPM Gruppen holder vi dine pensions- og sundhedsaftaler i skak og holder dem ajourført, så vi og dit sundheds- og pensionsselskab altid har de rigtige informationer om dig - og derved kan give dig den bedst muligt hjælp.

 

 

 

DET HANDLER IKKE ALTID OM STØRRELSEN

Lad dig ikke narre af vores størrelse. Faktisk nærmere tværtimod.

 

Vi betragter nemlig vores hold på seks medarbejdere som en styrke og en fordel: Vi er ikke flere, end at vi alle sammen kender til de kunder, vi har. På den måde holdes ekspeditionstiden i bund, samarbejderne bliver mere personlige og med mere eller mindre faste kontaktpersoner - og vores kommunikation er transparant og ligetil.

 

Og det er ikke kun os selv, der ser denne styrke. Det gør vores samarbejdspartnere heldigvis også.

 

Vi arbejder tæt sammen med pensions- og forsikringsmæglere og har årelang erfaring med at administrere deres pensions- og sundhedssager - og vores samarbejde betyder rigtig meget for os.

 

Men hvem er vi? Få sat ansigter på os her.

ARBEJDSTIDER I FORBINDELSE MED UDBRUDDET AF COVID-19

Vi er her for dig - bare hjemmefra.

Du kan altid komme i kontakt med os.

 

SE MERE