14/12-2018

GLÆDELIG JUL

Sikke et år, det har været! 2018 har været året for opdateringer, nye regler og nye standarder – bl.a.  for, hvordan vi kommunikerer og arbejder med jeres data.

 

Persondataforordningen fik for alvor sat fut i kedlerne i maj med nye foranstaltninger, som I sikkert også har kunne mærke. For os har især beskyttelsen af jeres persondata fyldt en hel del, nu hvor Persondataforordningen er trådt i kraft.

Det har nemlig medført nye systemer og arbejdsgange i forbindelse med sikker mail og vores måde at kommunikere med jer på. Vi synes selv, at vi er ved at have ret godt hånd om det :-)

 

Endnu nyere er EU’s forsikringsdistributionsdirektiv, IDD, som har til formål at sikre gennemsigtigheden i vores samarbejde og jeres beskyttelse som forbrugere. Det betyder bl.a., at der nu er en større forventning til vores rådgiveres kompetencer – hvilket naturligvis kommer jer til gode i det nye år.

 

Og så skal vi 2019 skal vænne os til, at flere af vores samarbejdende pensionsselskaber fusionerer, og at andre har skiftet navn: Det, vi ellers har kendt som Nordea, hedder i dag Velliv; SEB Pension bliver i 2019 en del af Danica Pension og Skandia Pension en del af AP Pension.

 

På hjemmefronten er vi selv blevet en hel del flere – og hurra for det! Det er altid dejligt med flere ansigter på kontoret.

 

Vi håber, at I vil besøge og benytte vores hjemmeside meget mere i det nye år, nu hvor den har fået et helt nyt look og en masse nye features med mere brugervenlighed og information til jer.

 

Vi ses i det nye år!

Glædelig jul! Pas godt på jer selv og hinanden.

                                                                              

De bedste hilsner

 

Alle os fra DPM Gruppen A/S

< TILBAGE TIL NYHEDSOVERSIGT